Nails: Autumn colours

Wednesday wishes #21

gannioenskerTænk at vi allerede er halvvejs i november… Lige om lidt går vi ind i december og hvor jeg dog glæder mig! Kan mærke julestemningen sniger sig langsomt ind på mig :)

Men nu skulle det jo altså handle om denne uges onsdags ønske, faktisk hele to af slagsen, nemlig disse to lækre t-shirts fra Ganni. Man kan jo ikke andet end at blive glad ved at se på printet af Rocket Fries og Space Shake! Jeg har i forvejen en af de efterhånden ret populære print t-shirt fra Ganni og den er brugt flittigt. Derfor overvejer jeg da også, at tilføje endnu en (eller to…), og de to ovenfor er ret gode bud. Men hvilken en skal det mon være?

Hvad synes I?

2 kommentarer

  • Jeg synes personligt selv, at den med ‘Space Shake’ er den fedeste af dem. Den er sjov, men samtidig ikke lige så farvestrålende som den med ‘fries’, og derfor kan den gå til lidt flere outfits.

    Jeg har i hvert fald selv overvejet om ‘space shake’ skulle flytte ind i min garderobe.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails: Autumn colours