Outfit of the day #56

Wednesday wishes #20

stiletoenske

På sådan en snefuld onsdag, er det på sin plads at indtage sofaen, godt begravet under tæppet og bare slappe helt af. Her stod den både på hjemmelavede flødeboller og den store bagedyst. Mums! Der blev dog også kigget lidt på nettet, hvor bl.a. disse smukke stiletter fra Bianco dukkede op. Endnu engang ;) Den vinrøde farve vil jo være perfekt op til jul til en sort kjole. Jeg overvejer godt nok, om de ikke skal på ønskesedlen eller om jeg ikke liiige skulle forbi Bianco i weekenden og prøve disse skønheder.

Hvad synes I om dem? Skal/skal ikke?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #56