I wouldn't mind wearing #10

Sweet sweet Charlie

dsc_8457

Sikke en weekend! Den har hovedsagligt stået på en masse lækker mad og fantastisk selskab. Først ud og spise i forbindelse med Daniels arbejde fredag, efterfulgt af spisning med Daniels kolleger og Kim Larsen koncert lørdag og i dag har den stået på barnedåb. En masse fantastiske ting samlet i weekenden – skønt!

I dag var jeg så heldig, at få Daniel til at tage nogle outfit billeder her til bloggen inden barnedåb, som jeg også nok skal dele med jer, men jeg var altså nødt til at dele disse billeder med jer først. Som I nok allerede ved, har vi en sød lille hund Charlie. I dag mente han altså, at han lige skulle vise hvordan man skulle se ud på billeder ;) Så mens vi forsøgte, at tage nogle billeder til bloggen, ville han altså med. Så her er lidt af de fine billeder han kom med på.

En ret fotogen hund, synes I ikke? :)

dsc_8460

dsc_8465

dsc_8472

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I wouldn't mind wearing #10