Christmas wishlist

Munchbox

dsc_8693 dsc_8663 dsc_8665For nyligt modtog jeg denne lækre pakke fyldt med amerikanske snacks fra Munchbox. En boks jeg ikke var bekendt med før, men sikke en skøn overraskelse! Boksen er nemlig fyldt med amerikansk slik som kan være svært at finde herhjemme – og jeg er jo altså ret så glad for søde sager!

Konceptet er, at man får tilsendt en boks hver måned, fyldt med amerikanske snacks, som varierer fra gang til gang. På den måde får man smagt både kendte favoritter og nye eller ukendte amerikanske lækkerier. En god måde, at få prøvet forskelligt slik, og samtidig kan man jo kun blive glad for at få sådan en pakke leveret ;)

Boksen minder mig helt om vores dejlige sommerferie i USA, hvor jeg kan genkende flere af disse snacks fra! Mon ikke der forsvinder lidt i løbet af weekenden?

Rigtig god weekend!

Indlægget er lavet i samarbejde med Munchbox.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas wishlist