A Claire Sofié dress

Christmas decorations

img_3584 img_3587 img_3590 img_3592I dag har den stået på julehygge med nogle skønne kolleger. Vi plejer nemlig at mødes op til jul og lave en masse fine juledekorationer, og så er julestemningen altså på sit højeste med dekorationer, julemusik, juleslik og skønt selskab – også selvom kreativiteten måske ikke er min stærkeste side ;) Men jeg synes faktisk jeg er sluppet ret godt fra det i år, hvor det blev til et kalenderlys og en advents dekoration, en krans er det jo i hvert fald ikke :)

Jeg havde valgt at satse på mere naturlige dekorationer, hvor jeg brugte hvide og grønne farver, og det er jeg egentlig ret tilfreds med. Jeg havde fundet nogle fine sukkulenter og eukalyptus grene, og så ellers en masse grønt fra skoven. Så nu er der altså klar til jul herhjemme, dog bliver der nok først pyntet op i resten af huset i weekenden, så vi er klar til 1. søndag i advent. Nu er lysene jo i hvert fald klar!

Har I været i gang med jeres juledekorationer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A Claire Sofié dress