Nails: Ready for Autumn

My weekend #21

weekendturtilkoebenhavn

Sikke en fantastisk weekend! Fredag tog Daniel og jeg til København på weekendtur. Først og fremmest fordi Daniel og hans kollega var nomineret til Danica Prisen for deres kandidatopgave. Og de vandt!!!! Så fredagen blev selvfølgelig brugt på at fejre dem i flotte omgivelser i Odd Fellow Palæet.

I går tog vi så en tur på Strøget og fik shoppet en smule. Desuden var vi selvfølgelig også en tur forbi Serenity Cupcakes, hvor vi fik de lækreste cupcakes. De kan helt klart anbefales! Efter en tur rundt i København tog vi ud på Kurhotel Skodsborg og hoppede en tur i spa. Intet mindre end fantastisk!

Senere på aftenen tog vi på Mash og fik et festmåltid uden lige, for at fejre fredagens flotte pris. Altså en rigtig hyggelig weekend, fyldt med afslapning og masser af god mad. Nu står den på ren sofahygge og seriemaraton herhjemme.

Har I haft en god weekend?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails: Ready for Autumn