I wouldn't mind wearing #9

Goodiebox October 2016

dsc_8308 dsc_8309 dsc_8311

I denne uge fik jeg endnu engang en skøn besked om, at der var en Goodiebox klar til afhentning. En besked jeg bliver glad for hver eneste måned! Denne gang var boksen sammensat i samarbejde med Magasin, hvor Goodiebox tidligere har teamet op med dem. Så en skøn blanding af skønhedsfavoritter, som jeg glæder mig til at teste.

Boksen indeholder:
– The Body Shop Limited Edition Spiced Apple Body Butter. Den kendte (og fantastiske) bodybutter, som de fleste har stiftet bekendtskab med gennem tiden, men med en ny duft.
– Glov Quick Treat. En handske til at fjerne make-up på ingen tid. Det lyder lige som et produkt for mig ;)
– Balance Me Instant Lift Pore Minimiser. En creme der reducerer hudens porer og fine linjer.
– Revitalash Advanced Eyelash Conditioner Serum. Et serum der hjælper til fyldigere, længere og stærkere vipper. Jeg har længe overvejet, om jeg skulle prøve sådan et serum til vipperne, da det jo bare er så flot med lange vipper, så det var fantastisk at modtage dette produkt – og den skal helt klart prøves!
– Miqura Golden Modeling Mask. En maske om opstrammer huden, og samtidig reducerer misfarvninger og pigmentforandringer.

En god blanding af lækre skønhedsprodukter, hvor favoritproduktet i denne omgang klart må være vippe serummet, som jeg vil starte på allerede i aften :)

Fortsat god søndag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I wouldn't mind wearing #9