New haircut

My weekend #20

minweekendSikke en skøn weekend! Jeg har simpelthen nået en hel masse dejlige ting, som bl.a. et frisørbesøg med en sød veninde, en tur til Vejle med min mor, hvor vi besøgte deres Royal Copenhagen outlet (og fik øget samlingen!), gjort lidt ved huset derhjemme, et venindebesøg og ikke mindst sluttede weekenden af med lækker aftensmad med Daniels forældre. Hold nu op, hvor har weekenden været spækket med gode ting :)

Jeg opdaterer løbende min Instagram (@missbjerregaard) med billeder, hvor I selvfølgelig også er velkomne til at følge med.

Psssst… Desuden vil jeg også lige nævne, at jeg har ryddet lidt ud i garderoben herhjemme, og har derfor sat en del til salg på trendsales.

Har I haft en god weekend?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New haircut