Nails: Falling Leaves

Goodiebox September 2016

DSC_8003 DSC_8024 I går fik jeg en dejlig besked (som jeg bliver glad for hver eneste måned), nemlig at denne måneds Goodiebox var klar til afhentning. Yes! Denne gang forbereder boksen mig på, at efteråret nærmer sig, men samtidig at det ikke helt er tid til at slippe sommerens varme glød. Temaet er nemlig: Get your glow on! Et tema jeg var ret godt tilfreds med, for jeg er bestemt heller ikke klar til at slippe sommeren og dertilhørende farve helt endnu.

Boksen indeholder:
– Vita Liberata Fabulous Self Tanning Tinted Lotion. En selvbruner creme, der er let at anvende og som hurtigt tørrer ind.
– Human+Kind Wash-Off Facial Cleaner. Et produkt som fjerner make-up og snavs, men uden at fjerne hudens naturlige olier.
– Human+Kind Deep Cleansing Cloth. En dybderensende 2-i-1 klud, som fjerner make-up og eksfolierer huden.
– Naobay Oxygenating Cream Moisturizer. En fugtighedscreme med højt indhold af sunde olier fra oliven og avokado.
– Lord & Berry Line/Shade. En eyeliner som er langtidsholdbar og vandfast.
– Manna Kadar Radiance Bronzer & Highlighter Duo. Et produkt som kan bruges som bronzer, highlighter og øjenskygge. Perfekt til at skabe et sommerligt look og beholde den sommerlige glød.

Alt i alt en skøn sensommer pakke, som giver mulighed for at forlænge sommerens glød. Jeg er især glad for Bronzeren fra Manna Kadar, som der nok skal blive brugt flittigt. Desuden glæder jeg mig til at prøve de to produkter fra Human+Kind i kombination, nemlig den dybderensende klud og facial cleaneren, for at få huden renset godt inden brug af en fugtighedsgivende creme.

DSC_8011 DSC_8025

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails: Falling Leaves