Outfit of the day #51

Postcard from Yosemite & San Francisco

DSC_7391

Så blev det tid til det sidste postkort fra vores fantastiske USA tur, men jeg skal dog ikke kunne love, at der ikke dukker flere billeder op engang i mellem. Men fra det varme Death Valley gik turen heldigvis mod køligere klima og frodige omgivelser. Nemlig Yosemite Nationalpark. Fra sand til skov, og en kæmpe oplevelse! Det er simpelthen så flotte omgivelser, og vi nåede desværre kun en brøkdel af denne smukke nationalpark. Så det kan helt sikkert anbefales, at tage en tur forbi Yosemite. Fra Yosemite kørte vi mod San Francisco, dog med et stop i Fairfield, hvor Jelly Belly har deres fabrik, hvor de producerer de kendte Jelly Beans. Der var vi inde og få en rundvisning i produktionen og ikke mindst spise masser af Jelly Beans ;) Egentlig et godt afbræk og så er det jo skønt at være på en slikfabrik!

Herfra gik turen desværre forgæves til Muir Woods i udkanten af San Francisco. Der var simpelthen for mange mennesker, og derfor var det også umuligt at finde en parkeringsplads. Men heldigvis nåede vi Muir Woods senere på turen, hvor vi var inde og se de fantastiske redwood træer, som jo er kæmpe store! Et lille tip må dog være, at komme af sted rigtig tidligt, så man kan nå at finde en parkeringsplads, inden nationalparken bliver alt for fyldt.

Så kom turen til San Francisco. En by, som jeg havde set meget frem til at besøge. Heldigvis overraskede byen meget positivt, og sammen med San Diego, er det nok også den by, som jeg synes bedst om. Det er en rigtig flot by og meget speciel by med masser af bakker, flotte farvede huse og selvfølgelig en særdeles kendt bro. Vi havde desværre ikke fået billetter til Alcatraz, men vi fik i stedet gået en masse rundt i de bakkede gader, set Fisherman’s Wharf og var på cykeltur over Golden Gate Bridge. Men hey, så har vi jo også en god grund til at komme tilbage og få set Alcatraz engang!

På vej fra San Francisco havde vi to stop, inden turen igen gik mod Billund. Nemlig San Jose og Santa Barbara. Her stod den på ren afslapning, og skønne omgivelser langs kysten. Og så et stop i Solvang, som var ret mærkeligt at se som dansker.

Alt i alt var turen en kæmpe oplevelse, og en oplevelse der helt sikkert kan anbefales. Det er noget anderledes, at køre rundt selv og få set en masse forskellige byer og nationalparker. Men det var en helt fantastisk tur, som vi nok ikke vil glemme – og jeg glæder mig til at gå billederne igennem en ekstra gang eller to ;)

I kan også se del 1 og del 2 af vores USA tur i tidligere indlæg.

DSC_7404 DSC_7408 DSC_7447 DSC_7460 DSC_7469 DSC_7528 DSC_7535 DSC_7565 DSC_7569

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #51