My new Chanel ballerinas

Goodiebox August 2016

DSC_7714 DSC_7718 DSC_7723 DSC_7731

I dag fik jeg en SMS om, at min Goodiebox var klar til afhentning. Sikke en skøn besked at modtage på den sidste feriedag. Da jeg åbnede emballagen blev jeg først og fremmest glad over de sommerlige pastelfarver på kassen og første tanke var, at det var lovende allerede ud fra farven ;) Denne måneds Goodiebox er sammensat af 5 skønne bloggere, som hver især giver deres bud på et uundværligt skønhedsprodukt. Derfor er teamet også: Bloggers Choice.

Boksen indeholder:
– Wet Brush Aquavent Paddle Hairbrush. Jeg har i forvejen en hårbørste fra Wet Brush, som jeg bruger dagligt. Den er nemlig fantastisk til både tør og vådt hår, som ellers kan have tendens til at filtre. Derfor blev jeg selvfølgelig glad for at modtage endnu en børste fra Wet Brush. Denne børste kan ligeledes bruges i badet til at fordele hårkur osv. Så det kan prøves af!
– The Body Shop Honey Tinted Face Gel. Gelen giver både fugt, opfrisker og giver en let glød til ansigtet. Jeg har allerede et produkt fra denne serie til benene, og det virker! Så ud fra det, glæder jeg mig meget til at prøve denne Face Gel!
– Benefit Roller Lash Mascara. Jeg er vild med Benefit produkterne og derfor var jeg også positivt overrasket over denne lash-primer, og den bliver testet allerede i morgen tidlig :)
– Isangs Parfumeolie. En skøn duft af citrus og blomster.
– Balance Me Super Moisturizing Hand Cream. Hvem kan ikke bruge en håndcreme til tasken? Og så endda en der er ultra-fugtgivende. Win!

Favoritproduktet eller favoritprodukterne i denne måneds boks må være Wet Brush hårbørsten og The Body Shop Face Gel, som jeg glæder mig meget til at bruge. Jeg har i forvejen stiftet bekendtskab med både Wet Brush og Honey Bronze serien, så derfor har jeg også høje forventninger til disse to produkter :)

Hvad synes I om indholdet?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My new Chanel ballerinas