Dress inspiration: Summer wedding

What a wonderful wedding!

IMG_9624Sikke en weekend! Lørdag bød på bryllup for et vennepar, og sikke en fantastisk dag. Det utroligt smukke brudepar holdte en skøn bryllupsfest efter at have sagt JA til hinanden i kirken. Der er noget magisk over sådant et bryllup – al den kærlighed, glæde og fejring er simpelthen skønt at være med til. Det tog mig så også søndag og mandag, at komme ovenpå igen ;)

Udover et smukt bryllup, en fantastisk stemning og al for lækker mad, var jeg også helt vild med detaljen, hvor de havde hængt lyskæder og tyl op i loftet som pynt. Det var simpelthen så flot, da mørket faldt på.

Endnu engang tillykke til brudeparret – og tak for en uforglemmelig dag :)

IMG_9653 IMG_9670 IMG_9675 IMG_9731 IMG_9683 IMG_9678 IMG_9635

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dress inspiration: Summer wedding