New in #53

Outfit of the day #47

DSC_6013 DSC_6020 DSC_6028 DSC_6032 DSC_6014

I går stod den på sølvbryllup hos en kollega, og sikke en flot aften! Da jeg havde en mildere tøjkrise inden festen, endte jeg med at hoppe i en lyseblå blondekjole, som jeg også havde på til bryllupsfest for et par uger siden. Den er tilpas sommerlig og fin til fest. Dertil hoppede jeg i mine nye sko fra Bianco, som endnu engang viste sig som et godt valg. Ingen ømme ben til mig ;)

Kjole Choies (lignende her) // Sko Bianco // Taske Saint Laurent // Ur Michael Kors

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #53