My June list

New in #51

DSC_5919 DSC_5923

Hvor har det dog bare været en fantastisk weekend! Jeg har både været en tur i København, grillet en masse og været i zoologisk have. Men alt dette skal jeg nok fortælle mere om senere! Først vil jeg lige vise jer, hvad jeg har fået købt med hjem fra København, nemlig denne fine sommerkjole fra Envii. Jeg havde faktisk set den på deres hjemmeside, og tænkt at jeg i hvert fald hellere måtte prøve den, og så hang der jo bare to kjoler tilbage i butikken i lørdags… Ja, og nu hænger der så kun én ;)

Jeg er helt vild med formen på kjolen, hvor den går lidt mere ud forneden og dens fine prikkede mønster. Jeg er ret sikker på, at den nok skal blive et hit i denne sommervarme!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My June list