One skirt - Two outfits

A trip to Copenhagen

københavnsnapshots

Et lettere forsinket indlæg fra sidste weekend, hvor jeg fredag rejste til København for at besøge en god veninde. Første stop var Strøget og nærmere betegnet Magnum pop up store i Norr, hvor man i juni måned kan lave sin egen Magnum is. Mums! Det var selvfølgelig noget, som jeg skulle prøve! Min is endte ud med at være hvid chokolade med topping af karamel, hasselnød krokant og ristede mandler. En fantastisk kombination ;)

Efterfølgende gik turen i Illum, hvor vi havde bestilt bord på Rossopomodoro, hvor menuen stod på lækker italiensk mad. Selvfølgelig gode pizzaer og Aperol Spritz. Efter en god omgang aftensmad sluttede vi i Tivoli, hvor Tiësto gav en fantastisk koncert!

Inden turen gik hjem igen lørdag, stod den på shopping, hvor jeg bl.a. købte denne kjole fra Envii og en tur i Frederiksberg Have. Det var simpelthen en fantastisk tur til det københavnske med en masse dejlige oplevelser :)

Har I nogle gode tips til oplevelser i København?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One skirt - Two outfits