Goodiebox May 2016

Tip: Yves Rocher

yvesrochermaj2016

Godaften derude!

Jeg ville bare lige tippe jer om et godt tilbud fra Yves Rocher på sådan en dejlig forårsfredag. Som I efterhånden ved, er jeg ret så glad for Yves Rochers produkter, og har i forvejen en del herhjemme. Men lige nu er der altså et tilbud, hvor du får det første produkt, som tilføjes til kurven gratis. Det er altså et skønt tilbud, som jeg tidligere har benyttet mig af, og faktisk også har brugt her til aften ;) Alt hvad I skal gøre, er at taste rabatkoden: SUMMER16, og så trækkes rabatten automatisk. Koden gælder t.o.m. 30. maj.

Jeg har netop bestilt en ordre her til aften, hvor jeg har fået deres nye foundation cushion gratis. Et produkt, som kommer frem flere og flere steder, og da jeg så Yves Rocher også havde udviklet et sådant produkt, så var jeg altså nødt til at prøve det. Det er simpelthen hvor du trykker ned på selve puden, hvorefter der doseres foundation i en passende mængde. I skal nok høre mere, så snart jeg har modtaget og testet den! Derudover bestilte jeg endnu en neglelak til samlingen, men i en ny sommerlig fersken farve, samt en deodorant og en parfume som passer i håndbagagen.

Sidst, men ikke mindst, bestilte jeg en øjencreme, som virker kølende og det lyder altså skønt her til sommer. Desuden får man en gratis fugtighedsgivende ansigtsmaske med i købet, så det er jo win-win!

God shoppelyst!

Indlægget indeholder affiliate (reklame) links. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox May 2016