Outfit of the day #46

Nails: Camelia nacré

DSC_5647 DSC_5651

Vi bevæger os tættere på sommer månederne, men jeg synes altså ikke ligefrem at vejret følger med i den rigtige (og varme) retning… Dog var jeg i København med arbejdet i dag, og der var helt sikkert sommervejr. Endda hele 27 grader! Det var noget af en forandring, at komme hjem til 16 grader igen. Øv!

Men nu tilbage til hvad det hele skal handle om, nemlig denne smukke neglelak fra Yves Rocher. En skøn forårsfarve, som matcher den fine buket jeg kom hjem til fra arbejde i dag. Daniels forældre havde nemlig været forbi med denne flotte lyserøde buket. Faktisk en af flere lyserøde buketter, som jeg har stående herhjemme nu. Måske skulle jeg vise dem samlet frem herinde? Udover mine mange grønne planter, pynter de friske forårsbuketter nemlig noget så gevaldigt herhjemme! Man kan altså kun blive glad, når hjemmet er fyldt med blomster ;) OG når neglelakken ligefrem matcher.

Neglelakken med det smukke navn Camelia nacré, er faktisk én af mine yndlings neglelakker, da den passer til det hele og er rigtig forårsagtig. Desuden er holdbarheden rigtig god, og dækkeevnen er ligeledes rigtig god. Det er faktisk nok med et enkelt lag.

Har I prøvet nogle af Yves Rocher neglelakkerne?

Indlægget indeholder affiliate (reklame) links. 

2 kommentarer

 • Jeg har virkelig også været positivt overrasket over holdbarheden på lakkerne fra YR. Sikke de ka’! Overvejer også, om jeg bør udvide min samling derfra. Dem jeg har nu, er desværre ikke så forårsagtige, men det føler jeg lidt er sigende for hele min samling. Hvor blev pasteller af?! :D

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lisbeth,

   Ja, holdbarheden er altså rigtig god!
   Jeg har selv lige udvidet samlingen med endnu en forårsfarve ;)

   – Simone

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #46