My favorite accessories

Welcome April!

instagram

Hvor tiden dog flyver af sted! Så blev det allerede april, og man kan endelig fornemme at foråret er på vej, Det er virkelig skønt, at der bliver flere lyse timer og udenfor bliver alt mere grønt. Jeg kan dog ikke helt forstå hvor de første tre måneder i 2016 blev af…

Lige nu sidder jeg begravet i den afsluttende opgave på HD studiet, hvilket også er med til at der er en smule stille her på bloggen i forhold til hvad der plejer. Men jeg håber I kan bære over mig de næste par dage, for nu er der egentlig under tre uger til den skal afleveres. Jeg håber den når at blive færdig ;)

Hvis I har lyst til at se flere billeder fra min hverdag og få løbende opdateringer, må I meget gerne følge min instagram – @missbjerregaard – hvor der i den seneste tid er blevet lagt en del madbilleder op ;) Og så fik jeg også den første italienske is her i foråret! Men bestemt ikke den sidste.

God aften derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My favorite accessories