My March list

TIP: Save 40 % on RCR

rcr

Weekenden har indtil videre stået på opgaveskrivning, besøg hos en sød veninde, lidt praktisk herhjemme og lige om lidt går turen hjem til min mor, for at fejres hendes fødselsdag. Dog ville jeg lige tippe jer om, at der i dag er tilbud på de fineste krystal karafler og glas fra RCR på min shop.

Jeg vil gerne have anskaffet mig den flotte firkantede karaffel til venstre, da jeg i forvejen har en lignende rund karaffel. Det vil stå så flot og pynte herhjemme.

Hvad synes I om dem?

God søndag – og god shoppelyst!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My March list