Outfit of the day #44

DIY: Hostess gift

DSC_5056 DSC_5067 hostessgiftdiy

Poster: Livink

Da jeg var med arbejdet i Norge, så jeg nogle fine flasker, som indeholdte ingredienser (i hvert fald de tørre af slagsen) til at bage forskellige slags kager. Idéen var, at man kun skulle tilsætte de “våde” ingredienser og vupti, så havde man altså dejen til en lækker kage. Derfor blev jeg inspireret til selv at lave sådan en flaske, der kunne fungere som f.eks. en værtindegave. Så da min mor havde fødselsdag, prøvede jeg altså at lave sådan en til hende.

Det er jo i og for sig et meget nemt DIY (Do it yourself) projekt, som kun kræver få ting, heriblandt at du har en god opskrift på en kage. Desuden skal du bruge en flaske, som en Cocioflaske, der lige har været en tur i opvaskemaskinen i dette tilfælde, bagepapir til låget, snor til at pynte med og papir eller et klistermærke, hvor du kan skrive de øvrige ingredienser som skal tilføjes mv.

Jeg havde valgt at tage udgangspunkt i den bedste chokoladekage (som I kan finde her) til denne DIY, og så har jeg ellers bare fyldt alle de tørre ingredienser i flasken, og efterfølgende skrevet hvilke “våde” ingredienser der skal tilføjes for at færdiggøre kagen. I dette tilfælde æg, smeltet smør og vand. Og så er det selvfølgelig også nødvendigt, at skrive ved hvilken temperatur kagen skal bages ved ;)

Hvad synes I om denne DIY guide?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #44