My beauty favorites

Weekend!

myweek

Hold nu op, hvor er den sidste uges tid bare fløjet af sted! Der har både været en del at se til på arbejde og med HD studiet. Heldigvis er det den sidste skriftlige eksamen i næste uge, og så står den udelukkende på hovedopgave efterfølgende (og arbejde selvfølgelig!).

I den sidste uge har jeg fået set The Hateful Eight, som jeg vender tilbage til i et andet indlæg, haft en hyggelig shoppingtur med en sød veninde, og nydt snevejret på bedste vis; nemlig ved at tænde op i brændeovnen og holde seriemaraton med Daniel.

Jeg opdaterer løbende instagram (@missbjerregaard) og bloggens facebookside, hvor I også gerne må følge med :)

I aften står den på en omgang tiltrængt afslapning, dog med en smule eksamenslæsning. Der er købt ind hos slagteren og så nåede jeg også forbi Slikhuset. Så der er styr på både aftensmad og bland selv slik til i aften. Nu kan weekenden bare komme an ;)

God aften derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My beauty favorites