Outfit of the day #37

My beauty favorites

DSC_4643 DSC_4668 DSC_4663

Godaften derude!

De fleste har vel prøvet sig frem med mange forskellige mærker og produkter inden for hudpleje og make-up. Jeg synes selv, at jeg har skiftet meget mellem forskellige mærker, og jeg er heller ikke “bange” for, at skifte mellem de mange forskellige brands. Det er jo sundt nok, at prøve noget nyt engang i mellem. Og der sker jo hele tiden noget med produkterne, så er det BB eller CC Cream, og man kan jo næsten ikke følge med ;)

Men jeg har dog fundet nogle favoritter, som jeg efterhånden har brugt gennem længere tid. Dermed ikke sagt, at de aldrig bliver skiftet ud, men på nuværende tidspunkt er de altså fast inventar herhjemme. Jeg synes selv det er spændende, at se og høre hvilke produkter andre bruger, og derfor tænkte jeg, at jeg ville dele mine favorit produkter med jer.

Hudpleje indgår i min daglig rutine, både om morgenen og om aftenen, da man skal passe på sig selv og sin hud. Derfor sørger jeg for, at pleje huden med masser af fugt i form af serum om morgenen og creme om aftenen inden jeg går i seng. Gerne med en facial mist inden. Jeg er desuden også startet op med, at bruge øjencreme, da jeg godt kan begynde at se de sorte rander under øjenene ;) Desuden køler øjencremen fra Magasin noget så dejligt! Om vinteren bruger jeg også body lotion en gang i mellem, og jeg har fundet en god lotion, som har en tyk konsistens, men samtidig ikke fedter resten af dagen… Win!

På make-up siden går jeg egentlig ikke med så meget make-up til hverdag. Det er ofte “bare” serum, en concealer til at dække eventuelle rander under øjenene og mascara. Nå ja, og så læbepomade ej at forglemme ;) Og så er jeg ellers på vej ud af døren!
Hvis jeg skal gøre lidt ekstra til fest eller lignende, tager jeg næsten altid øjenskygge på i gyldne og brune farver og lidt blush på. Og så hænder det engang i mellem, at jeg tager rød læbestift på.

Som jeg tidligere har nævnt her på bloggen, har jeg inden for de sidste to år, fået øjenene op for Yves Rocher, og mange af mine favorit produkter er også derfra. Både fordi jeg har gode erfaringer med produkterne, men også fordi de er til en overkommelig pris, når de så er tomme eller skal skiftes ud ;)

Har I nogle skønhedsprodukter, som I sværger til?

Facial care:
Lip care Carmex // Serum Yves Rocher // Day creme Yves Rocher
Facial Water La Roche-Posay // Body Lotion Yves Rocher // Eye gel Magasin

Make-up:
Lipstick Yves Rocher // Brush Real Techniques // Lip crayon Yves Rocher
Concealer Yves Rocher // Mascara MAC // Blush Yves Rocher // Eye shadow Yves Rocher

Indlægget indeholder affiliate links

Mine hverdagsfavoritter, som redder mig om morgenen:

DSC_4672 DSC_4659

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #37