Hvisk promotion code

I LOVE MY TYPE posters!

DSC_4025

Det er ikke ret lang tid siden, at jeg faldt over disse lækre plakater fra I love my type, og jeg har haft kig på dem lige siden! De passer rigtig godt ind herhjemme, og vi mangler bestemt noget på væggene. Desuden er jeg vild med idéen om, at have en plakat hængene, frem for det altid skal være malerier eller billeder.
Hvis I ikke allerede har hørt om I love my type, er det et typografisk univers, fyldt med flotte plakater med bl.a. positive budskaber, kunsteriske udtryk og print. Så hvis I står og mangler lidt inspiration eller farve til hjemmet, er det helt sikkert værd at kigge forbi deres hjemmeside!

Desuden har de for nyligt lanceret en serie af nye plakater, nemlig de fine BLOOM plakater. Jeg er helt vild med de enkle farver, samt det gyldne print, som får det hele til at se meget mere elegant og stilrent ud!

GPnhfpIX8aCdauy8KFZvoxk2cf7v4dcPYyUc0FXPPsU,fNLPpCZ8nLKBnKnee5c-LSpzxZJ1kYkD-vZesvag3PQ Photo credit: I love my type

DSC_4018

BLOOM plakaterne er både i enkle farver, som grøn, bordeaux, grå og lyserød, men også i fint print. Jeg var selv meget i tvivl om, hvilken farve jeg skulle vælge, da jeg jo egentlig kunne se et sted til dem alle ;) Men jeg valgte, at springe ud i den grønne farve, da den passer godt ind til plantelivet herhjemme. Desuden synes jeg den grønne farve, komplimenterer den grå plakat rigtig godt, og jeg forestiller mig, at disse to plakater skal hænges op ved siden af hinanden. Desuden er budskabet på den grå plakat jo kun til at blive glad over! Man skal nemlig huske, at være taknemmelig for sine omgivelser, venner og familie :) Så det er en skøn reminder i en travl hverdag!

DSC_4029

BLOOM plakaten med blomsterprintet er en størrelse større, og farvekombinationen er jo bare skøn! Det er helt sikkert min klare favorit! Dertil hjælper det jo kun, at den er indrammet i en fin messing ramme, som passer til plakaten ;)

Nu er næste skridt “bare” at få dem hængt op herhjemme. Så mon ikke, at jeg kan få Daniel til at hjælpe med det. Udfordringen er bare, at finde et par lyse timer til at få klaret dette projekt – mon weekenden tillader det?

Hvad synes I om plakaterne?

DSC_4037

Indlægget er lavet i samarbejde med I love my type.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvisk promotion code