Just ordered!

New in #37

DSC_3862

DSC_3857

Vert Agave neglelak // Gris Armoise neglelak // Dag- og natcreme // Elixir 7.9 // Deodorant

Det er efterhånden en lille måneds tid siden, at jeg bestilte disse ovenstående produkter hjem. Men derfor skal I selvfølgelig ikke snydes for indholdet, og især fordi de er gået hen og blevet en del af min daglige rutine. Jeg har længe brugt deodorant og dagcreme fra Yves Rocher, men nu har jeg efterhånden sporet mig ind på den rigtig dagcreme (efter mange forsøg). Sebo Végétal har en matterende effekt og derfor kan den afhjælpe skinnende hud, hvilket jeg godt kan få i løbet af dagen. Desuden er det både en dag- og natcreme i én, hvilket jeg synes er et kæmpe plus. Lige nu bruger jeg den faktisk mest om aftenen inden jeg går i seng, så den får lov til at virke natten over ;)
Udover det måtte jeg klikke et par af deres fine lakker hjem, da de både er billige og holdbarheden er virkelig god! Og så er det et par rigtig flotte efterårsfarver, så de skal nok blive brugt flittigt.

Jeg var også så heldig, at få en gave med i købet, da de tit har gaver eller andet du får med, når du afgiver en ordre. Og det produkt har nok overrasket allermest. Det er en slags glansbooster til ansigtet – Elixir 7.9, som reaktiverer hudens energiproduktion, hvilket skaber fornyet udstråling og finish. Jeg har den sidste månedstid kun brugt denne serum om morgenen, og jeg er ganske tilfreds med resultatet! Jeg synes der kan ses en ændring og jeg vil helt sikkert fortsætte med, at bruge denne serum. Dog er jeg nok nødt til, at ty til en smule solskinspudder eller lignende her i de blege vintermåneder ;)

I kan se alle Yves Rochers forskellige hudplejeserier her, og lige nu kører de gode tilbud på både dagcreme, men også den omtalte Elixir 7.9 serum.

Indlægget indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just ordered!