Outfit of the day #32

Goodiebox October 2015

DSC_3982

DSC_3975

I sidste uge modtog jeg denne måneds lækre Goodiebox. Det må faktisk være min favorit Goodiebox so far! Og jeg har trods alt modtaget en del bokse efterhånden :)

Denne måneds tema er “From me to me”, og jeg er egentlig vild med idéen. Man skal nemlig også huske, at forkæle sig selv. Så hvis I ikke allerede har modtaget denne skønne pakke, så skynd jer ind og bestil en omgang selvforkælelse her. Det kan anbefales!
Denne gang har Goodiebox teamet op med Magasin, og derfor er der samlet et lækkert udvalg, som også kan findes i Magasin, heriblandt deres eget mærke. Og så er det jo kun et plus, at boksen er i en flot lyserød farve ;)

Boksen indeholder:
– Eye Gel fra Magasins skønhedsserie. En gel der genopbygger og tilfører fugt under og omkring øjenene. Perfekt til hævede og trætte øjne.
– L’occitane Verbena Shower Gel. En skøn shower gel, som efterlader huden ren, blød og velduftende.
– Balance Me Restore and Replenish Face Cream. Creme booster hudens fugtighed, og styrker desuden hudens evne til at genoprette sig selv.
– Real Techniques Expert Face Brush. En børste til både creme, foundation, pudder mv. Jeg har hørt meget godt om disse børster, så jeg var meget glad for, at modtage en i denne måneds Goodiebox.
– The Body Shop Oils Of Life Intensely Revitalizing Facial Oil. Ansigtsolien indeholder essentielle og nærende frøolier, som efterlader huden silkeblød. Jeg er i forvejen stor fan af hårolie, så mon ikke, jeg også bliver fan af denne ansigtsolie.
– Karmameju Konjac Sponge. En 100 % naturlig rensesvamp, som eksfolierer og genopbygger huden.
– Cleansing Wipes fra Magasins skønhedsserie. 3-i-1 renseservietter, som virker både som rensemælk, skin tonic og øjenmakeup fjerner. Fantastisk!

Alt i alt en fantastisk boks! Jeg er især begejstret for børsten fra Real Techniques og produkterne fra Magasins egen skønhedsserie. Jeg har længe gerne villet prøve en øjencreme, og nu kan jeg jo nemt kaste mig ud i det. Desuden er renseservietter altid gode, at have liggende eller have med på ferie :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #32