Outfit of the day #29

New in #36

DSC_3842 DSC_3847

I onsdags kom jeg hjem til skønne nyheder i postkassen, heriblandt denne fine plisserede nederdel fra Zara. Jeg var så heldig, at finde den på trendsales og jeg købte den med det samme! Nu skal jeg bare lige finde en undskyld for, at tage den i brug ;) Heldigvis er der masser af fødselsdag og fest i oktober, så der bør være rig mulighed for, at tage den i brug og samtidig få den vist bedre frem her på bloggen.

Hvad synes I om den?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #29