New in #36

My weekend #18

myweekend

Et par billeder fra en skøn weekend! Daniel og jeg har fået lavet lidt herhjemme, så nu er der bl.a. mere lys i stuen, og det begynder altså at være ret så hyggeligt ;) Desuden nåede jeg også en tur i Royal Copenhagen outlet butikken i Vejle. Helt sikkert et sted, hvor jeg kunne købe mig fattig! Det er ikke sidste gang, at jeg besøger den butik.

Jeg fik købt det fine hvid riflede fad, for at blande den begyndende samling af hvid riflet og blå mega mussel. For det er bestemt den populære blå mega mussel serie, jeg vil samle på :)  Men det skader ikke, at blande tingene en smule.

Efter besøget i outlet butikken gik turen forbi Starbucks, for at få en skøn trøffelkage og en Caramel Macchiato. Mums! Jeg håber Starbucks finder vej til Holstebro.

I kan se flere hverdagsbilleder på min instagram (@missbjerregaard), hvor I er meget velkomne til at følge med.

Nu står den på sofahygge, film og snacks. God søndag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #36