The shop is open!

Student

student
1. Royal Copenhagen tallerken // 2. Tom Dixon lysestage // 3. Lyngby vase // 4. Vera Vega ringe
5. Blå hue // 6. Kay Bojesen sangfugl // 7. Rød hue

I dag er det præcis 6 (!!) år siden jeg færdiggjorde min HHX uddannelse og måtte tage den fine blå hue på og slå hul på studenterugen. En hård uge, men også uforglemmelig og fyldt med gode minder! En uge der er med til at sige farvel til HHX uddannelsen og goddag til hvad man ellers skal herfra, om det så er en videregående uddannelse eller arbejde. Eller for mit vedkomne en kontoruddannelse.

Det er slet ikke til at forstå, at der allerede er gået 6 år siden jeg trådte ud fra min afsluttende dansk eksamen og fik huen på og kunne kalde mig for student, men tiden flyver altså af sted!

Denne uge byder på en masse studenter, som er blevet færdige på deres uddannelser, og jeg håber I får en fest! Ovenfor har jeg samlet lidt inspiration til ønskelisten, nu hvor I skal til at holde studentergilde. Lidt pynteting til hjemmet, køkkenting og smykker. Jeg fik selv både Eva Solo glas, smykker, tøj og en smuk ring af min mor :) Den er stadig fast inventar hos mig den dag i dag, og går stort set aldrig uden den.

Stort tillykke til jer studenter derude – nyd den kommende studenteruge :)

I kan finde mange flere gaveideer i min shop her.

2 kommentarer

  • Dorthea

    Uha så længe siden :'( men hva vi ser jo bedre ud end nogensinde ;-) stort tillykke til alle studenterne. Håber de får en lige så god uge som vi havde :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The shop is open!