Dining recommendations

Wednesday wishes #8

ganni kimono

Dagen i dag er desværre blevet brugt herhjemme, da jeg for tiden har meget ondt i halsen og hovedpine, men jeg håber det snart bliver bedre! Jeg går nemlig ind i eksamensperioden, og så vil jeg nu gerne være på toppen. Heldigvis havde jeg da mulighed for, at få arbejdet herhjemme i dag.
Derfor bliver det også kun lige et hurtigt hej herfra i dag, og så vil jeg tilbage under tæppet og sætte en serie i gang. Så vender jeg skam tilbage i morgen ;)

Jeg ville lige vise jer dette onsdagsønske, nemlig den fine blondekimono fra Ganni. Den vil være så flot her til sommer, når jeg forhåbentlig har fået noget mere farve. Så den vil jeg helt sikkert holde øje med og drømme videre om ;) Desuden findes den også i en flot kjole her.

Hvad synes I om den?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dining recommendations