Nails: Just Divine

Wednesday wishes #7

summerfavorites 1. Bikini // 2. Sandaler // 3. Kjole // 4. Make-up pung
5. Solbriller // 6. Blondetop // 7. Bikini // 8. Taske (fåes også i sort)

Så blev det tid til endnu en omgang onsdagsønsker. Denne gang i en sommer udgave fra Nelly, da jeg er i fuld gang med at planlægge sommerferien, og selvfølgelig også hvad der skal pakkes i kufferten ;) Daniel og jeg vil gerne ned i varmen i en uges tid, men vi har ikke fundet den endelige destination endnu. Tips modtages meget gerne!

Dog forhindrer det mig ikke i, at kigge lidt på diverse hjemmesider, for at finde frem til nogle ting der skal finde vej hjem til mig denne sommer. Jeg skal helt sikkert have skaffet mig en ny bikini (eller to), da dem jeg har er ret gamle efterhånden. Jeg kunne godt tænke mig en ensfarvet – måske hvid – og en multifarvet, så der er lidt af skifte imellem. De to fra collagen er rigtig gode bud, og tilmed til en overkommelig pris.
Derudover får jeg lyst til at hoppe i lyse sommerlige farver, så snart solen kigger frem, så det kræver selvfølgelig også, at der flytter nogle hvide eller pastel farver ind herhjemme. Jeg er især vild med den hvide kjole, som er dejlig luftig i sommervarmen. Og de fine sandaler fra Marc Jacobs måtte bestemt også gerne pynte mine fødder til sommer.

Er I klar til sommer? :)

Affiliate.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails: Just Divine