Nicehair tip!

Outfit of the day #19

 photo DSC_3216_zpsmuzzqzwv.jpg photo DSC_3219_zpshtcfr9wj.jpg photo DSC_3226_zpsrrnlwlep.jpg photo DSC_3223_zps1h8ydnft.jpg photo DSC_3231_zpsg4o24c2j.jpg

Kjole Ganni // Clutch By Malene Birger // Støvler H&M // Ur Daniel Wellington

På instagram (@missbjerregaard) viste jeg tidligere et lille sneak peek på min nye kjole fra Ganni. Jeg så kjolen hos hende her, og siden har jeg ikke kunne slippe tanken om, at den også hørte til hos mig. Og nu er den endelig havnet hos mig!
Jeg modtog kjolen i tirsdags, og den er allerede brugt hele to gange siden, så det skal nok vise sig at være et fantastisk køb :)
Den skal i hvert fald også med på ferie, da jeg kan forestille mig den er rigtig god i varmen – og til bare ben ;) Nu mangler vi bare at finde feriedestinationen…

I dag har vi været til familiefødselsdag, og der tog jeg den fine kjole på og matchede den med en blå neglelak fra Depend 7Day kollektionen.

Et lille tip hvis I har kig på kjolen, så er den lidt stor i størrelsen, så jeg tog en størrelse mindre end normalt. Men det vil selvfølgelig nok være bedst, at prøve den inden.

Hvad synes I om den?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nicehair tip!