New in #26

10 things about me – Part 2

DSC_3223

Lørdagen byder på lidt eksamenslæsning, oprydning og besøg af Daniels forældre. Men først er det vist tid til en lille overspringshandling fra eksamenslæsningen ;)
Derfor får I lige 10 ting, som I (måske) ikke vidste om mig. Se flere her.

1. Jeg er storforbruger af post its og notater på telefonen. Ellers glemmer jeg det simpelthen. 2. Fordi jeg måske ikke altid husker videre godt, laver jeg også lister på alt. Indkøb, to dos, you name it. 3. Jeg er stor fan af det italienske køkken! Alt fra pasta, pizza, tiramisu og is. Nå ja, og kaffe og vin! 4. Jeg kigger dagligt efter rejser, fordi jeg gerne vil ud og opleve verdenen. Lige nu leder jeg efter sommerferiedestinationen. 5. Jeg ser mest action film og er stor fan at både Fast & Furious, men også de mere overnaturlige superhelte film som Avengers. 6. Jeg er en glad bruger af Netflix, og der er set mange serier igennem tiden. Både Suits, House of Cards, Dexter m.v. 7. Jeg er klart en hundeperson (Som I nok havde gættet eftersom jeg har en hund) og jeg er glad for at have en hund. Måske skulle jeg engang have en mere? 8. Mit yndlingstal er 2. 9. Jeg er “bange” for duer, eller jeg bryder mig i hvert fald ikke om dem! 10. Min yndlingsfarve er blå – skarpt efterfulgt af lyserød. Det afspejler sig også i min garderobe.

Jeg håber I synes det var hyggelig læsning, og I må meget gerne dele noget om jer selv i kommentarfeltet. Måske deler vi nogle af de ovenstående punkter?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #26