My favorites

Nails: Naturally French

DSC_3088DSC_3090DSC_3094DSC_3114DSC_3122DSC_3127

Jeg har længe gerne ville teste de fine lakker fra Depend 7Day, og nu fik jeg endelig købt et starter kit og et par farver. Nu mangler jeg bare at teste om det virkelig kan holde i 7 dage, for så er det helt sikkert min nye favorit neglelak :) Jeg sidder jo til dagligt på kontor, og der bliver skrevet en mail eller to, hvilket gør at min neglelak ikke altid holder lige godt. Så jeg blev super glad, da jeg så et produkt, som kan holde i 7 dage, uden det er svært at fjerne igen og så er det til en overkommelig pris ;)

Jeg startede med at købe et starter kit med et rensemiddel, base coat og top coat i et. Derudover skulle der nogle farver til. Her valgte jeg 3 som en start: Nr. 7041 Just Divine, nr. 7017 Pretty as stars og nr. 7002 Naturally french. Selvom det er svært at vælge mellem de mange flotte farver :) Jeg er sikker på, der nok skal blive tilføjet flere farver hen af vejen.

Som I kan se, har jeg testet to af farverne i dag, nemlig Naturally french og Pretty as stars og nu er jeg klar til ugens tur til København og konfirmation på fredag. Jeg skal nok give en opdatering på hvordan neglelakken holder :) Alt er forresten købt i Matas.

Har I prøvet Depend 7Day lakkerne?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My favorites