Goodiebox April 2015

My weekend #13

birthdayparty

Weekenden bød på flere fantastiske ting! Først og fremmest stod den på 25 års fødselsdag for en sød veninde. Det er så dejligt, at veninderne er samlet og den stod på en masse lækker mad (som I nok kan se ovenfor) og en masse tøsehygge. Det var så hyggelig en aften!

Søndagen bød på ren afslapning! Sen morgenmad, og ellers bare ud og nyde varmen i haven. Søndagen var også årets første dag i shorts og loafers! Så går det altså den rette vej!! Jeg glæder mig så meget til, at man helt kan gemme de varme striktrøjer væk, og vi er godt på vej. Desuden har weekenden budt på en masse is (alt solskinsvejr er isvejr!) og afslapning i hængekøjen på terrassen. Der kommer jeg til at ligge meget henover sommeren.
Desuden fik jeg både lidt nyt til make-up hylden i form af månedens goodiebox, samt lidt nyt til hjemmet. Nemlig et lille oliventræ! Jeg synes de er så fine, og nu står der altså et og pynter herhjemme. Dog overvejer jeg stadig, om jeg ikke også skal have fat i et stort oliventræ, som kan stå på vores altan eller terrasse om sommeren.

I morgen får I også en guide til sommerneglene nedenfor, som der også blev eksperimenteret med i weekenden :)

God mandag!

snapshots

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox April 2015