Wednesday wishes #3

Lately

instagramHold op hvor er den seneste uge bare gået hurtigt! Det er allerede over en uge siden, at jeg afsluttede første semester på HD 2. del. Og ja, så starter 2. semester (eller det svarer jo egentlig til 6. semester) allerede igen på tirsdag :)
Den seneste uge er gået med en tur til København til møde med arbejdet, og jeg har fået luftet den fine Teddy jakke fra Nelly. Ugen er også gået med, at besøge familie, både til svigermors fødselsdag og et besøg hos min mor. Så det har været en rigtig hyggelig (men travl) uge.
Desuden har jeg drukket en masse varm kakao og Cafe Latte – det er jo ikke til andet end at være indenfor i denne kulde! ;) Selvom Charlie nu er rigtig glad for sne, deler jeg ikke det med ham… Jeg er mere end klar til sol, varme og sommer! Så derfor var jeg ikke helt tilfreds med at se sne over det hele i morges! Det er da meget hyggeligt, at sidde indenfor og kigge ud på det pæne snedækkede landskab, men det giver altså også problemer – og der skal skovles sne ;)
Sneen var desværre også med til at aflyse en aftale med en savnet veninde. Vi skulle nemlig have haft en dejlig afslappende dag med spa og wellness, men det var desværre umuligt at komme frem. Øv!

Nu vil jeg kravle under dynen og drømme mig til varmere himmelstrøg!

I kan altid følge mig på Instagram, hvor jeg ligger en masse billeder op fra min hverdag – I kan følge mig her: @missbjerregaard

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wednesday wishes #3