Merry Christmas

My favorite spot

 photo EE4DC9A0-CED1-45DB-A4B1-79EE8B729AC9_zpshxph3gop.jpg photo 57ACB274-0574-4434-8E7A-C871E0D54B76_zpszjffi8ne.jpg photo 0E5A5D2F-1297-4FB9-A5E0-A2FC24048A9B_zpsjeigtxcn.jpg
Jeg beklager stilheden på bloggen de sidste par dage, men tiden er bare fløjet af sted med en masse julehygge. Den 24. blev selvfølgelig brugt med familien, og den 25. stod den på gensyn med dejlige veninder og den obligatoriske bytur. Den 26. var vi til julefrokost i Daniels familie og ellers er den stået på afslapning og en klargøring af vores hus. Vi har stort set flyttet alt ind i huset, så nu skal de mange flyttekasser “bare” pakkes ud ;) Det er nu en større opgave der ligger og venter – så nu ved jeg da hvad de næste par dage skal gå med. Men nej hvor er det lækkert endelig at kunne komme på plads og flytte alle tingene ind!

Og som billederne ovenfor viser har jeg allerede fundet mit favorit spot ;) Jeg har endelig fået en gyngestol, og jeg har længe haft kigget på en Stingray! Heldigvis var Daniel også med på ideen, så nu står den så fint og pynter i vores stue, hvor der er en fantastisk udsigt fra 1. sal :) Det er så hyggeligt, at kigge ud på det sneklædte landskab fra vores dejlig varme stue. Der skal selvfølgelig nok komme flere billeder, så snart vi er kommet mere på plads.

Nu vil jeg smutte hen på sofaen og se film, mens der er tændt op i brændeovnen. Fortsat god aften!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Merry Christmas