4. Sunday of Advent // Giveaway

Goodiebox December 2014

 photo 3AE668B2-FCDA-48D9-9598-2CA77DB4F24C_zpsyxwd1fhy.jpg
Så er der kun en enkelt arbejdsdag tilbage inden den står på juleferie – helt frem til 2. januar!
Så efter arbejde skal der rigtig julehygges og vi skal hjem til min mor og hendes kæreste og spise.
I morgen står den på den faste juletradition: Spise morgenmad med Daniels forældre, besøge en god veninde og efterfølgende går turen hjem til min mor og hendes kæreste, hvor hans to børn og min mormor og morfar også kommer og fejrer juleaften. Jeg glæder rigtig meget til en hyggelig juleaften med en masse god mad, gaver, tid med familien og selvfølgelig Disneys juleshow!

I sidste uge modtog jeg min december Goodiebox – og hvor er jeg bare glad for de produkter i denne boks! Mange af dem er alligevel brugt flittigt.
Temaet var denne gang: New Favorites & All Time Classics.

Boksen indeholder:
– Naobay Body Lotion. En naturlig og økologisk body lotion, som indeholder både olivenolie, avocadoolie, sheasmør og Aloe Vera – altså en fantastisk fugtgivende body lotion.
– Gosh Nail Glitter. En flot guld glimmer, som er lige til at komme ovenpå en klar neglelak eller måske en guld neglelak for den ekstra effekt? Jeg kan i hvert fald ikke vente med at prøve den. Måske juleaften :)
– Decubal Shower & Bath Oil. Jeg er allerede fan af shower oil, og derfor skal denne selvfølgelig også prøves!
– Carmex Classic Lip Balm. En læbepomade som har eksisteret i mere end 75 år! Og den er intet mindre end fantastisk.
– Petite Affaires. Smukt hårpynt med en af tidens største tendenser indenfor smykker – nemlig perler. Jeg glæder mig til at prøve dem.
– Teeez Head Over Heels Nail Laquer. Den flotteste glimmerneglelak som allerede pynter mine negle! Udover den flotte glimmer, holder denne neglelak også rigtig godt! Det er helt sikkert en favorit!
– Dolce & Gabanna The One. En dejlig duftprøve – som man jo altid kan have med i tasken.
– Eqyptian Magic. Det er nok det produkt, jeg glæder mig allermest til at prøve! Det er en all in one mirakelcreme! Den kan bruges til alt fra spaltede spidser, tørre læber og meget andet!
– Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate. En serum til alle hudtyper. Huden bliver glattere og mere jævn ved brug af denne Hyaluron-Filler.
– Batiste XXL Volume Dry Shampoo. Jeg har allerede haft en Batiste tørshampoo, så derfor var det et gladelig gensyn og denne tørshampoo er skam allerede taget i brug :)

Har I modtaget jeres Goodiebox?

Desuden fik jeg (med hjælp fra Daniel) trukket vinderen af den fjerde (og sidste) adventsgave :) Vinderen af make-up boksen fra Yves Rocher er Kirstine Larsen – Tillykke! Du er blevet kontaktet direkte. Tusind tak til jer, som deltog i konkurrencen!
Selvom jeg selvfølgelig også kigger forbi bloggen i morgen, ønskes I en rigtig glædelig jul!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4. Sunday of Advent // Giveaway