Moving out

monochrome wardrobe

1
1. Vila t-shirt // 2. Pieces nederdel // 3. Vero Moda top
4. Vila bukser // 5. Mango jakke // 6. Markberg taske
2
7. Vila kjole // 8. Ichi trøje // 9. Ichi bukser // 10. Vila cardigan
3
11. Vero Moda top // 12. Only nederdel // 13. From Lou halskæde
14. Vero Moda kjole // 15. Saint Tropez kjole // 16. From Lou armbånd

Efteråret er for alvor kommet for at blive, og der er efterhånden ikke mange lyse timer tilbage. Jeg kan endnu engang konkludere, at jeg er mere til varme, sol og sommer. Men der er nu noget hyggeligt over denne årstid, hvor man kan sidde inden for under tæppet med en kop varm kakao – jeg er allerede begyndt, at se frem til jul! I sådan noget vejr, får man lyst til, at fornye sin garderobe (okay – det har jeg nok altid lyst til!), især med basic items i dæmpede farver. Jeg kunne sagtens bruge mange flere sorte, hvide og grå items i min garderobe, for jeg er altså glad for farver. Men det er bare ikke altid lige nemt at style til vinter. Derfor er jeg på jagt efter nyt tøj, i netop disse monokrome farver.

Bootz har lige nu kæmpe udsalg, og hvor er der bare mange lækre (og billige) ting! Ovenfor har jeg samlet 16 items, som meget gerne måtte flytte ind i min garderobe. Jeg er især vild med det ternede sæt fra Ichi, hvor kunne det være fint til arbejde! Den enkle grå Vila kjole, kunne også sagtens bruges både til hverdag og til fest, så den overvejer jeg meget! Derudover kan man jo aldrig få nok af toppe og nederdele, som der sagtens kan mikses med andre farverige items til foråret. Derudover er den fine sorte Vero Moda top et fint alternativ til By Malene Birger toppen.

I kan finde mange flere udsalgsvarer her.

Affiliate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moving out