Win 10.000 DKK for shopping!

Discount codes

black friday
Nåede I, at benytte jer af alle de gode tilbud til Black Friday i går? :)
Jeg gjorde desværre ikke, men var i stedet til en rigtig hyggelig julefrokost med arbejdet på Hotel Koldingfjord. Hold op, hvor er det et lækkert sted! Men er godt træt i dag, efter julefrokosten. I dag står på endnu en julefrokost med pigerne, så ser frem til en masse hygge og lækkert mad :)

Hvis I heller ikke nåede Black Friday tilbudene, har jeg et par rabatkoder, som stadig gælder. Så kan I nå, at købe nogle julegaver eller forkælelse til jer selv ;)
Rabatkoderne gælder t.o.m. i morgen, d. 30. november.

Lige nu kører Boozt en kampagne, hvor man kan få op til 70 % rabat, hvilket helt sikkert er værd at kigge nærmere på. De har vildt lækre brands som Vila, By Malene Birger, Mango, Selected Femme og mange flere! Desuden får du yderligere 15 % i rabat, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev her.

Ellos kører en kampagne, hvor du får 20 % i rabat, hvis du benytter følgende rabatkode: 305720. Rabatten gælder på parfume, sportstøj og sko, undertøj mv.
Med rabatkoden: 305722, får du 300 kroner i rabat, hvis du handler for mere end 800 kroner. Dog gælder den ikke sammen med andre tilbud :)

Hos Yves Rocher, får du 50 % i rabat på den første vare, du ligger i indkøbskurven, og det kan man jo altid bruge (gælder ikke på gavesæt)! Dette tilbud gælder frem til 1. december. Desuden har de lige nu, en masse lækre gavesæt i deres juleshop.

Nu vil jeg smutte til julefrokost, men se endelig med i morgen, hvor jeg har en lille overraskelse til jer! I skal selvfølgelig forkæles med en rigtig lækker adventskalender her på bloggen!

Affiliate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Win 10.000 DKK for shopping!