Follow me

A beautiful wedding!

bryllupI lørdags bød dagen på et fantastisk bryllup! En af mine barndomsveninder, siden folkeskolen, skulle nemlig giftes. Sikke en storslået og smuk dag – vi startede i kirken kl. 15, og derefter tog vi til reception, inden festen om aftenen. Det var virkeligt et smukt prinsesse bryllup og må da indrømme, at jeg også fældede en lille glædeståre, da den smukke brud kom gående op gennem kirken. Endnu engang stort tillykke til brudeparret :)

313dde23-9830-4beb-9f22-4d9cef1c92e4_zpsca8bcc10

Inden vi skulle i kirke, mødtes jeg med fire af mine rigtig gode veninder, som jeg har gået i folkeskoleklasse med og er vokset op sammen med. Vi aftalte nemlig, at gøre os klar sammen og følges ad til brylluppet.

2DF31A46-B216-44E3-9383-62D5ADE771B3_zps7qvshkimJeg var selv af sted i en ny kjole fra Mango, som jeg købte på Mallorca. En meget enkel kjole, men jeg er vild med den blå farve! Derudover gør et par stiletter og smykker meget ved en enkelt kjole. Så nu havde jeg også en undskyldning for, at lufte de lækre stiletter fra Zara. Denne aften bekræftede også, at stiletterne var et godt køb, for man går virkelig godt i dem! Beklager de indendørs billeder, men vejret var desværre ikke så godt, da vi skulle have taget billeder ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Follow me