New in #9

Outfit of the day #3

DSC_0647DSC_0650

Jeg var trukket i dette dejlige (og afslappende) outfit, da vi skulle til Mallorca i søndags. Vi skulle flyve kl. 16 fra Billund og ankom til vores hotel i Cala D’or omkring kl. 21. Derfor var det også dejligt, at stige ud af flyet i Palma, allerede iklædt sommertøj, så man kunne nyde den dejlige varme hernede! Desuden fik vi også kun lige smidt vores kufferter på hotellet, og så gik turen ellers ud for at finde aftensmad :) Shortsene har jeg haft et godt stykke tid efterhånden, og jeg bruger dem stort set altid om sommeren, for de er så behagelige, at have på. De er fra Vero Moda. Desuden købte jeg denne Femme t-shirt to uger inden jeg skulle på ferie, så I kan finde den i Selected Femme butikkerne. Min nye By Malene Birger taske, er også en tro følgesvend hernede (og det bliver den helt sikkert også derhjemme), da der både kan være plads til bøger, solcreme, kamera, solbriller mv.

Jeg har indtil videre fået taget en del billeder, som jeg glæder mig til, at dele med jer på bloggen – hvor jeg forhåbentlig også vil have fået mere farve i ugens løb ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #9