Outfit of the day #3

Mallorca by bike!

mallorca

I dag lejede vi cykler, så vi kunne komme ud og se lidt af området uden for Cala D’or. Turen gik først til Cala Mondrago, hvor vi gik ned til den lækreste strand og tog en dukkert, inden cykelturen fortsatte til Porto Petro. Her var vi nede forbi marinaen, hvorefter vi cyklede mod Cala D’or igen. En lille frisk cykeltur i det skønne landskab (og dets mange bakker) på ca. 16 kilometer. Det er virkelig en skøn måde, at komme ud og se lidt forskelligt på øen, og så er det jo også godt, at få sig rørt! :)

Da vi ankom til hotellet, smuttede vi ned til poolen, så vi kunne blive kølet lidt ned efter cykelturen. Nu står den på et par timers afslapning, inden vi skal ned på marinaen og spise fantastisk mad :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #3