Family brunch

I’m in!

 photo 49a87610-8ec7-4629-8c1c-e73d8cb58b1a_zpsfcff6103.png

I går fik jeg den dejlige nyhed om, at jeg er optaget på HD studiet fra september af! Hvilken fantastisk nyhed – og dejligt, at man får så hurtigt besked.

Nu skal jeg så til at forberede mig på, at skulle studere hver tirsdag aften efter arbejde og de fleste lørdage. Men hvor bliver det altså bare spændende, at komme i gang!

Jeg går direkte i gang med 2. del, som er specialedelen, da jeg har merit for 1. del. Jeg tog både Statistik og Driftsøkonomi på min markedsføringsøkonom uddannelse. Derfor starter jeg nu på 2. del indenfor Marketing Management, som varer 2 år. De første 3 semestre (1,5 år), består af forskellige fag, valgfag og eksaminer, hvorefter det sidste semester skal bruges på, at skrive den afsluttende opgave.

Det første semester starter ud med fagene Markedsføring på forbrugermarkedet, Markedsføring på det professionelle marked og Anvendt markedsanalyse.

Jeg glæder mig allerede meget til at komme i gang, og se hvad det er jeg har kastet mig ud i :)

 photo 700A8577-CCF4-4802-A0C7-F0BCC0EF54C7_zps0uw8l584.jpg
Her til aften står den på ren afslapning herhjemme, hvor både Daniel og jeg nyder bare at slappe af foran fjernsynet :) I dag kom jeg hjem til en dejlig pakke fra Daniel, som indeholdte dette fantastiske Duralia cover fra By Malene Birger, som jeg længe har kigget efter, men det har været udsolgt i en længere periode. Og nu blev det endelig mit! :)

God aften til jer!

1 kommentar

  • Dorthe

    stort tillykke – det bliver da skønt for dig at komme i gang, “bedsterne” har været ved at “prale” af dig – og med god grund.. Du er sej – og dygtig!! knus Moster

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Family brunch