New in #8

Mallorca & Paris

 

prinshotel alba

Jeg elsker at rejse! Hvilket de fleste nok gør, men jeg ser altid meget frem til ferier, og at komme ud og opleve en anden kultur. Derudover er varmen og gode badestrande altid et plus :)

I dag er der præcis 4 uger til, at Daniel og jeg tager til Mallorca med svigerforældrene i en uge. Og jeg glæder mig helt vildt til at komme ned i varmen og nyde en uges afslapning og komme ud og se øen. Jeg har været på Mallorca to gange før, og jeg synes virkelig det er en fantastisk ø, og det er nok heller ikke sidste gang vi kommer til Mallorca :)

Vi skal bo på Prinshotel Alba i Cala D’or, som I ser oven for, hvor vi har lejet to lejligheder. Der er pool på hotellet og samtidig ligger det tæt på en af de flotteste bugte, hvor jeg ser frem til at ligge på stranden og nyde solen :)

parisDesuden har Daniel og jeg fået booket en forlænget weekend til Paris i efteråret. Jeg har aldrig været i Paris før, og jeg kan slet ikke vente med at komme ned og opleve byen. Daniel har også kun været i Paris i et par timer, så vi vil begge gerne se så meget som muligt. Jeg er allerede i gang med, at finde forskellige ting vi skal ned og se, som selvfølgelig indebærer Eiffeltårnet, Louvre, Triumfbuen og Disneyland (man er vel vokset op med Disney tegnefilm).

Har I nogle gode tips til, hvad man bare skal opleve i Paris? Både seværdigheder, madsteder mv.? Så må I endelig skrive en kommentar. Gode tips er meget velkomne :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #8