I'm busy baking

Ripped jeans

nelly collage

I kan finde produkterne her:
Blonde top 299,- // Trøje 99,- // Demin skjorte 349,-
Jeans 379 ,- // Jeans 449,- // Jeans 449,-
Basic pump 329,- // Leopard slip ons 299,- //Chunky stiletter 479,-

Jeg er virkelig nødt til, at anskaffe mig et par af de ovenstående jeans. Det er fedt med de slidte effekter, som er lavet på bukserne. Nu er problemet bare, at få valgt det rigtige par (eller flere par)!

Hvilke jeans er jeres favorit?

Derudover fandt jeg også nogle andre lækre ting på Nelly, som jeg sagtens kunne finde på, at sætte sammen med et par ripped jeans. Som I kan se ud fra billederne, er jeg kommet i forårshumør og derfor skal mit næste sko køb selvfølgelig være et par slip ons eller stiletter. Nu skal vinterstøvlerne snart gemmes væk ;) Jeg har allerede købt slip ons med blonder fra Nelly (her), men kunne nu også godt bruge dem med leopard print.

Affliate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm busy baking