Pulled pork burger
I søndags (og igen i går) stod det på denne fantastiske spise. Jeg er vild med pulled pork burgere! Det smager virkelig godt og er SÅ nemt at lave. Det kræver dog, at man er lidt på forkant og får sat kødet i ovnen fra morgenen af, men derudover er det ingen sag at lave – og der er altid masser af mad!
Derfor stod søndagen på den helt store omgang madlavning med hjemmelavede burgerboller og coleslaw. Jeg har tidligere lagt opskriften på de bedste burgerboller på bloggen. I kan finde den her.
Derfor får I også lige opskriften på hjemmelavet coleslaw, og så er I jo klar til at lave pulled pork burgere :)
Begge opskrifter er fra gastromand.dk
Opskrift på hjemmelavet coleslaw:
Ingredienser
1 lille hvidkålshoved
4-6 gulerødder
Marinade
2 spsk. sød sennep
1 dl æblecidereddike
2 tsk salt
2 spsk. sukker
friskkværnet peber
Coleslaw dressing
2 dl creme fraiche – jeg brugte 18 %
2½ dl Hellmann’s mayonnaise
salt og peber
2-3 tsk. sukker
Tilberedning
Snit hvidkålen fint og riv gulerødderne på et rivejern. Bland kål og gulerod sammen. Rør herefter marinaden sammen.
Bland kål og gulerødder i marinaden – det kan både gøres i en skål eller plastikpose, da man senere skal hælde marinaden fra igen.
Lad blandingen trække i ca. 60 minutter i køleskabet.
Rør coleslaw dressingen sammen – smagen skal være let sødlig, så det kan være nødvendig med en smule ekstra sukker.
Hæld marinaden fra kålblandingen.
Kom kålblandingen i coleslaw dressingen og vend det hele rundt, umiddelbart før servering.
Velbekomme :)
Ingen kommentarer endnu