Goodiebox March 2014

My weekend #5

Godaften derude :)

myweekend

Fredag startede ud med en tur til København i forbindelse med arbejde. Derudover stod den på dejlig varm leverpostej, da det gerne skulle være noget hurtigt aftensmad – og det er nu altid godt til hjemmelavet rugbrød. Selvfølgelig stod den også på bland selv slik efterfølgende – det var jo fredag ;)

Lørdag skulle vi hjem til min mor og hendes kæreste, hvor vi blev budt på den lækreste treretters menu! Desværre nåede jeg ikke få billeder af det hele… Det startede ud med tarteletter (mums!), efterfulgt af vildtgryde og derefter ice surprise, beståede af lagkage bunde, is, bær og marengs, som bliver bagt i ovnen (som I også kan se på billedet).

Desværre gik resten af weekenden med at ligge syg herhjemme, så det blev ikke til så meget resten af weekenden.

Har I haft en god weekend?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox March 2014