Sunday shopping

March look back

img_5656 img_5866

Turen gik til Budapest, hvor vi bl.a. var på en Michelin restaurant.

img_6212

Der blev ryddet ud i garderoben, og sat tøj til salg HER.

img_5462

Jeg nød (og nyder stadig!) de lyse morgener, som starter med en gåtur med Charlie.

img_5516

Jeg besøgte et lækkert burgersted, som helt klart kan anbefales. The Burger Shack.

img_5960

Der blev også hygget med søndagsbrunch herhjemme. Scrambled eggs, bacon og amerikanske pandekager. Ja tak!

img6110

img_6105 img_6174

Der blev holdt babyshower for en sød veninde. Det krævede selvfølgelig både en “slikbutik” og masser af kage.

På sådan en halvkedelig forårsdag, vil jeg introducere et nyt initiativ på bloggen. Nemlig tilbageblik på den foregående måned, hvor jeg viser nogle højdepunkter frem fra måneden før. Det vil være eksempelvis være billeder fra mobilen, som har fanget en masse spændende på en måned, heriblandt masser af mad og søde sager – det kan jeg nok garantere hver måned ;) – oplevelser, tøj og lignende. Jeg synes nemlig det er ret spændende, at se hvad der egentlig kan nå at ske på en måned. Derfor starter jeg med et tilbageblik på marts måned, som egentlig var en travl måned, men der var plads til masser af hygge herhjemme, en rejse og gode madoplevelser.

Marts måned bød bl.a. på en tur til Budapest med en veninde. Og hvor var det dog en fantastisk tur! Vi fik gået en del kilometer og set en masse. Det er en ret flot og anbefalelsesværdig by. Desuden oplevede vi fantastiske madsteder, heriblandt Costes Downtown. Mums!

Derudover holdte vi også babyshower for en god veninde, hvor vi var samlet for at fejre en lille ny. Så der blev gættet på køn, mål og vægt og ellers nydt en masse søde sager. Derudover havde jeg begivet mig ud i en hjemmelavet gave, nemlig en hæklet blæksprutte. Jeg kan vist kun konstatere, at det ikke ligefrem er min stærke side. Men den blev færdiggjort, og ud fra første forsøg er resultatet vist nogenlunde godkendt ;)

Hvad synes I om det nye tiltag på bloggen? Og ikke mindst, hvad havde I af oplevelser i marts måned?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday shopping