Nails: Game, Set, Match

In my bag

dsc_8967 dsc_8971

Så siger kalenderen februar, og dermed er den første måned på det nye arbejde også gået. Hold nu op, hvor er det gået stærkt! Men nu til det indlægget egentlig skulle omhandle. I weekenden blev der ryddet ud i tasken, som følger mig i hverdagen, og jeg tænkte at jeg lige ville vise, hvad jeg slæber rundt på hver dag ;) Jeg synes selv det er ret interessant, hvor meget der kan gemme sig i sådan en taske, og på nuværende tidspunkt har jeg faktisk fået ryddet ud i papirerne og halspastillerne, så tasken egentlig er ret overskuelig. Endnu ;)

Tasken jeg bruger til hverdag, er den fine Markberg taske, som jeg var så heldig at få i fødselsdagsgave sidste år. Den har en perfekt størrelse og er samtidig med flere små rum, hvor man kan gemme de små ting, så det ikke flyder rundt i tasken. Ikke dårligt!

Lige nu er den som sagt rimelig tom, efter en god omgang oprydning. Der nemlig kun en kalender, nemlig den klassiske kalender af papir. Jeg ejer altså stadig en kalender, ikke kun den på telefonen, både fordi jeg synes det giver et godt overblik og så er det altså ret hyggeligt at skrive forskellige noter og aftaler i den. Samtidig med at kalenderen er ret så fin med guld print ;) En sikker favorit!

Desuden er der for nyligt flyttet en ny kortholder ind, nemlig den fine Katja kortholder fra Núnoo. Jeg bliver simpelthen i så godt humør, hver gang jeg kigger på den! Og så er farven jo også helt perfekt!

Derudover er der nogle småting som nøgler, høretelefoner, håndcreme, lipgloss, favorit concealeren fra Yves Rocher og ikke mindst min telefon – ej at forglemme! ;)
Det er jo altid rart lige at kunne blive frisket op i løbet af dagen.

Hvad gemmer der sig i jeres taske?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails: Game, Set, Match