I wouldn't mind wearing #11

My favorite Christmas movies

mineyndlingsjulefilm
Nu hvor der er under en uge til juleaften, vil jeg lige dele mine yndlings julefilm, så der er chance for at komme helt i julestemning! Jeg har et par julefilm, som jeg i hvert fald skal se hvert eneste år. Og selvfølgelig skal der også ses Disneys juleshow d. 24. december. Der er jo altså traditioner, som ikke kan røres ved ;)

Min absolut favorit julefilm, må være den efterhånden ret gamle julefilm “Tror du på julemanden”. Jeg skal se den hvert eneste år, og i år er selvfølgelig ingen undtagelse. Jeg så den faktisk allerede i starten af december. Så ved jeg ligesom, at julen er i gang ;)

Derudover er en klassiker selvfølgelig “Love Actually”, hvor man egentlig når at følge en lang række mennesker på kryds og tværs. Jeg er egentlig ret glad for disse typer af film, hvor man følger flere forskellige – heriblandt New Year’s Eve.

Endnu en klassiker er den skønne film “The Holiday”, som til behagelig information faktisk bliver vist i aften, så nu ved jeg hvilken film jeg skal se i aften ;) Jeg synes simpelthen det er en rigtig sød film, og så er skuespillerne jo bare fantastiske!

En helt anden film, som også hjælper julestemningen på vej, er “Alene Hjemme”, som efterhånden også er et par år gammel. Men det er altså stadig en ret god film, og jeg morer mig stadig over alle de ting Kevin finder på. Samtidig drømmer jeg om selv at opleve julestemningen i en storby med masser af julepynt. New York eller London vil være et godt bud!

Sidst, men ikke mindst, synes jeg at “Hjælp, det er jul!” er en sjov julefilm – som jeg også liiige fik set i onsdags. Nemlig hvor forældrene har besluttet sig for, at tage på krydstogt, nu hvor deres datter ikke kommer hjem til jul. Men selvfølgelig kommer datteren så alligevel, og så er det ellers med at få gjort klar til jul. En dejlig julefilm, som helt sikkert hjælper julestemningen på vej.

Fælles for alle filmene er selvfølgelig, at det er ret så hyggelige film, som kan ses igen og igen. Ja faktisk hvert eneste år ;) Status i år er, at udover “The Holiday” som jeg nok skal se i aften, mangler jeg kun “Alene hjemme” på listen, så mon ikke jeg kan nå at få den set inden juleaften.

Hvad er jeres yndlings julefilm?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I wouldn't mind wearing #11